Pomi fructiferipomi fructiferi

Pepiniera Pomicola Bors comercializeaza pomi fructiferi destinati pomicultorilor amatori din speciile: caiscires, gutui, măr, migdal, mosmon, nectarin, nuc, păr, piersic, prun,  visin. Proveniența materialului săditor este din producție proprie.

De ce pomi fructiferi? Răspunsul este simplu: coroana pomilor fructiferi ne oferă umbră, florile minunate şi parfumate decorează grădina iar roadele bogate şi gustoase au grijă de sănătatea familiei noastre.

Pentru a fi siguri ca beneficiati de calitatea de top a pomilor fructiferi va recomandam achizitia acestora de la Pepipiniera Pomicola Bors, fie online prin intermediul acestui site web, fie comandand produsele prin telefon la unul din numerele de telefon prezentate pe site.

Va multumim pentru intelegere si asteptam comenzile dvs.

Soiuri de Cais

Soiuri de Cires

Soiuri de Gutui

Soiuri de Mar

Soiuri de Migdal

Soiuri de Mosmon

Soiuri de Nectarin

Soiuri de Nuc

Soiuri de Par

Soiuri de Piersic

Soiuri de Prun

Soiuri de Visin

Vă putem oferi o gama foarte larga de pomi fructiferi. Avem spre vânzare soiuri calitative, adaptate condițiilor pedoclimatice din România. Dacă sunteți incepator in creșterea pomilor fructiferi, alegerea lor ar putea fi puțin copleșitorare.  Avem o listă a soiurile noastre recomandate, cu observații, care sperăm că va vor ajuta să alegeți cei mai productivi pomi fructiferi pentru livada sau grădina proprie.

Gamă largă de meri spre vânzare, pentru desert, culinar, procesare, cu o varietate de portaltoi pentru a se potrivi in toate situațiile dorite. Pot fi culese și apoi consumate din august până bine în anul următor.

Avem o selectie atentă de peri care performează bine în Romania, fiind cultivate pe un portaltoi viguros. Va putem sfatui ce soi sa alegeti in funcție de perioada dorită pentru recoltare.

Puternic aromat și delicios, cais-ul are nevoie de o zona mai ferita de vant sau frig pentru o rodire bogata. Piersicul, nectarinul și caisul sunt soiuri de pomi fructiferi auto-fertile.

Site realizat de SC Infomed Pro SRL